Przegryzanie
wtorek, 20 stycznia 2015

Pierś z kaczki sous-vide z żurawiną, figami i puree z dyni

›
Przepis oraz więcej na: http://kuchniamolekularna.pl/recipe-items/piers-z-kaczki-sous-vide-z-zurawina-figami-i-puree-z-dyni/
wtorek, 13 stycznia 2015

Polędwica wołowa Sous Vide

›
poniedziałek, 5 maja 2014

Sama chemia?

›
1 komentarz:
środa, 9 kwietnia 2014

Obsmażanie mięsa zamyka w nim "pory" - prawda czy fałsz? | reakcja Maillarda | Eksperyment ze schabem | Mity kulinarne #1

›
Dodaj napis Obsmażanie mięsa – prozaiczna czynność, którą wykonujemy często niemal automatycznie, kiedy mamy do czynienia z jak...
5 komentarzy:
środa, 26 marca 2014

Witaminy nadchodzą! | Lemoniada z zielonego ogórka | Sałatka ze szparagami i truskawkami | ChilliZet

›
Dziś rano byłem w Chilli Zet i wraz z Dominiką Biegańską i Weroniką  Wawrzkiewicz, rozmawialiśmy o wiosennych owocach i warzywach i co za ty...
2 komentarze:
wtorek, 4 marca 2014

Pancakes day - czyli trochę na temat naleśnika ;)

›
Amerykanie mają Pancake Tuesday, Anglicy Shrove Tuesday inaczej Pancake day - my natomiast mamy tłusty czwartek. Tradycja jedzenia naleś...
2 komentarze:
poniedziałek, 3 marca 2014

Skąd się wzięły cytrusy?

›
Większość znanych nam i lubianych cytrusów, które dziś chętnie wykorzystujemy w codziennej diecie, wzięło swój początek od trzech owoców. ...
1 komentarz:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Moje zdjęcie
Robert Harna
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.